Wat je zeker niet moet vergeten tijdens je dagje strand!

Altijd lekker als we eindelijk weer naar het strand kunnen in ons koude landje. Toch vergeten we vaak het een en ander na zo'n lange tijd mee te nemen naar het strand. Geen zorgen! Wij hebben hier een lijstje voor je gemaakt van dingen die je nodig hebt op jouw perfecte stranddag! Zo kan jij lekker als een Luxepaardje over strand flaneren.1. Zonnebrand

Jaa duhh. Tuurlijk moet dat meegenomen worden. Toch wordt dit wonderbaarlijk vaak vergeten. Vandaar is dit het eerste op dit lijstje. Schrijf je hem op?


2. Watermeloen

Naast het feit dat dit vaak als emoji wordt gebruikt als mensen naar het strand gaan, is dit ook nog eens een zeer voedzame vrucht! Daarnaast is deze vrucht lekker dorstlessend. Laat die flesjes water dus maar thuis staan! Of nou ja dat ook weer niet... maar je snapt wat we bedoelen!


3. Strandmat met rugsteun

Ken je dat? Dat je echt nooit lekker ligt op het strand? Schaf een strandmat met rugsteun aan! Zo heb je nooit meer pijnlijke schouders nadat je uren op het strand hebt vertoefd. Bijkomend voordeel is dat je ook nog lekker een boek kan lezen, terwijl je summerbody meer kleur krijgt!


4. Strandparasol

Heel lekker die zon, maar eehmm we hebben hier in Nederland geen mooie palmbomen waar we even tot verkoeling kunnen komen. Om niet als een rode kreeft thuis te komen is het zeer aan te raden om een strandparasol mee te nemen.


5. Kaarten

Ben je het snel zat om lang te blijven liggen en te niksen? Neem dan kaarten mee. Lekker een potje kaarten met je vrienden is altijd een leuk alternatief als je niet stil kunt zitten, maar wel te lui bent om actief te zijn.


6. Powerbank

Uughh... Je kent het wel net lekker Insta aan het checken, zie je in één keer dat je batterij bijna leeg is. Zorg dus altijd dat je een powerbank bij je hebt. Zo kan jij je weer uren vermaken!Recente blogposts

Alles weergeven