5 handige gadgets voor op het strand

Ken je dat moment? Dat je op het strand zit en toch iets mist? Met deze gadgets zal dat probleem niet meer voorkomen. Zo kan jij zorgeloos genieten van je stranddag!


1. Geheime opberger

We snappen dat je niet alles thuis wil laten, dus is het handig om een geheime opberger te hebben waarin kleine spullen opgeborgen kunnen worden. Zo kan jij rustig het water in zonder bang te zijn dat je spullen worden gestolen.

2. Watermeloen luchtbed

Hoe fijn is het om lekker met je vrienden op het water te kunnen chillen? Met dit extra grote luchtbed hoef je niet meer op land te blijven om te ouwehoeren met vrienden.

3. Draagbare barbecue

Hoe leuk is deze!? Met deze draagbare barbecue zorg jij voor een romantische diner op het strand!


4. Mini muziekbox

Een muziekje op de achtergrond is altijd fijn toch? Geen zin in de slechte kwaliteit van je telefoon of geen zin om een grote box mee te nemen? Zorg dan dat je deze krijgt. Deze muziekbox is ideaal om mee te nemen en uren lang muziek op af te spelen.5. Strandmat met rugleuning

Zit je altijd te klooien op het strand met hoe je moet liggen? Haal dan de strandmat met rugleuning! Deze strandmat is super comfortabel. Je zou eventueel lekker een boek kunnen lezen terwijl jij werkt aan je summer tan!

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven